Despre noi

MERIȚI SĂ FII DIFERITĂ

Ca și femeie trebuie să ai grijă de tine în fiecare moment, să arăți stăpână pe tine și puternică. Alege să fii tu însuți, trebuie să îți arăți mereu feminitatea, eleganța și senzualitatea cu fiecare ținută pe care o porți

MERIȚI SĂ FII SURPRINSĂ

Oricărei femei îi place să fie surprinsă într-un mod frumos și plăcut, iar noi avem grijă să te bucurăm cu produsele noastre care sunt 100% fabricate în Italia, avem diverse colaborării cu designeri vestimentari din Italia, iar mai apoi ajung în stocul nostru din România pentru a te încânta pe tine.

În același timp suntem atenți la mediul care ne înconjoară, iar în pregătirea coletelor care ajung la tine nu folosim plastic.  În fiecare moment vrem să îți transmitem calitatea pe care hainele noastre o au și bucuria noastră pentru că ai comandat de la noi.

Livrarea durează aproximativ 2-3 zile până ajunge în posesia ta pentru că ne dorim ca în cel mai scurt timp să te bucuri de îmbrăcămintea noastră.

ELES & CO

Acest brand a fost creat de Diana Eleș, dar toate acestea au fost posibile prin ajutorul colaboratorilor noștri, de unde îi vine și numele ELES&CO.