Politica de retur

Cum pot efectua un retur?

Stai liniștită, vom avea grijă de tine.

Clienții noștri care nu sunt mulțumiți de produs îl pot returna în termen de 14 zile și/sau pot alege un alt produs în limita contravalorii produsului returnat, cu respectarea termenilor și condițiilor de mai jos.

Nu vor fi acceptate pentru returnare produsele care vor fi desigilate, lipsa etichetelor textile sau dacă produsele au fost purtate sau/si spalate, prezinta orice alte urme de utilizare.

Înainte de a returna produsele, clienții trebuie să completeze formularul de retur

Odată ce ne trimiteți formularul, veți fi contactate de la noi pentru să va ajutam cat mai bine să expediați produsele la curier.

Trebuie sa platesc perntru retur?

Returnarea este gratuită în casul în care alegeți un alt produs în limita contravalorii produsului returnat sau schimbați mărimea produsului.

Cum voi fi informata ca returul meu a fost procesat?

Odată ce ne trimiteți formularul, veți fi contactate de la noi pentru să va ajutam cat mai bine să expediați produsele la curier, și pentru a răspunde la toate preocupările dumneavoastră.

În cazul în care produsele sunt returnate datorița unei neconformitati constatate de catre client (articol/colorit/talie diferite de cele comandate, probleme de calitate ale produselor) toate costurile de transport vor fi suportate de catre ELES&CO SRL, în caz contrar costurile de transport vor fi suportate de client (costul de transport se referă la costul achitat de client pentru expedierea coletului de la client catre ELES&CO SRL, dar și de la ELES&CO SRL catre client).

Cănd completați formularul de retur este obligatorie introducerea detaliilor bancare perntru a putea face rambursarea, va rugam să aveți numai un cont bancar românesc și noi vom rambursa in LEI.

Unde trimit articolele returnate?

Vă rugăm să expediați articolul/articolele returnat/e la:

ELES & CO

Strada Crângului 18

Sebeș, Jud. Alba

515800